oekonomi

Kan du komme på efterskole?

v43

Efterskole er blevet rigtig populært over de seneste år. De fleste unge mennesker vælger at tage et år på efterskole i enten 9. eller 10. klasse. Det er også forståeligt. Men efterskole er ikke det billigste år i dit liv, eller i dine forældres liv. Nogle har måske ikke helt penge til det, eller hvad? Læs mere her.

hjaelp fra andre

Efterskole er dyrt – kan jeg komme med?

Efterskole kan koste en del penge. Det er jo blandet andet fordi man bor der. Man bruger varme, vand, plads, har en seng, får mad og får en masse unik undervisning. Dette er altså ikke gratis. Men det betyder ikke, at efterskole kun er for de rigeste. Hvad koster det at gå på efterskole? Det populære spørgsmål. Det spørgsmål kan du nemt få svar på. Men det kommer også an på, hvor mange penge forældrene tjener. Dette kan nemlig have en indflydelse på, hvor meget de skal betale. Hvis forældrene ikke tjener så meget, kan man stadig komme på efterskole. Der er nemlig mulighed for hjælp blandt de forældre, der ikke har så mange penge. Du kan læse inde på enhver efterskoles hjemmeside, hvor meget det koster at gå der. Ellers kan man altid kontakte dem.

unik skole oplevelse

Alle fortjener et år på efterskole

Det er ikke umuligt for dig at komme efterskole, selvom der måske ikke er så mange penge. Alle unge fortjener et år på efterskole, hvis det er det de ønsker og har brug for. Netop derfor er det også gjort muligt for de fleste, så længe man har en smule penge at kunne bruge på det. Du kan altid snakke med dine forældre om det, og prøve at høre andre familiemedlemmer om de vil hjælpe. For mange ved, hvor godt et efterskole år kan være for en ung. Derfor vil flere gerne være med til at give dig den oplevelse. Men husk at dig og dine forældre altid kan snakke med efterskolen om det, hvis I er i tvivl om noget og har brug for hjælp.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *