VW

Analyse: mange danskere er begyndt at tage på bilferie

v43

Det er blevet mere og mere populært at tage på bilferie i Europa. Det er gået op for mange danskere, at det er en rar måde at komme rundt på, hvor man får det hele med. Så er det også en del bedre for miljøet, hvilket er noget, mange efterhånden går op i. Faktisk er der ikke så lidt at vinde ved sådan en ferie, især en hel masse gode oplevelser. Lyder det som noget? Så læs med her.

Her kan du tage hen

Hele Europa er åben for dine fødder – det handler egentlig bare om, hvor langt du er villig til at køre. Først og fremmest har vi vores herlige naboland, Tyskland, som byder på stor diversitet og mange spændende storbyer. Blandt andre er Berlin, Hamborg og München værd at nævne.

huse ved åen

Så kan du også køre lidt længere og besøge farverige Amsterdam, hvor der sker nok sjove ting til at udfylde mange dage.

Hvis du drømmer om varme og godt vejr, er det oplagt at tage turen til Italien. Her kan du både nyde skønne dage ved kysterne, og du kan besøge fantastiske byer som Rom og Firenze, hvor tempoet er højt og stemningen er sydlandsk.

De østeuropæiske lande byder ligeledes på spændende kultur og masser af historie. Det tager ikke lang tid at nå frem, og så er priserne helt i bund, så du skal ikke være bekymret for pengepungen, når du for eksempel tager på restaurant eller bestiller en fadøl.

Husk lige autohjælpen

Det er ret vigtigt, hvis du har besluttet dig for at tage af sted på ferie i bil. Det er nemlig bare overhovedet ikke sjovt at holde på en motorvej i et fremmed land med en motor, der ikke virker. Det er super besværligt, og det kan også ende med at blive helt utroligt dyrt.

Derfor er det en uundværlig sikkerhed med et autohjælpsabonnement, så hjælpen altid er i nærheden, når du har brug for den. Hvis noget går galt, skal du simpelthen bare ringe til den danske kundeservice, og så sørger de for resten. Så er der styr på det, og det er penge godt givet ud. Det er nemlig ikke særligt dyrt med autohjælp, og det kan virkelig redde dig i en dårlig situation.

Derfor må man sige: ingen bilferie uden autohjælp.

kort

Når det er ordnet, handler det egentlig bare om at komme afsted. Du behøver ikke nødvendigvis at kende destinationen på forhånd, for du kan altid bare booke hoteller undervejs. Derfor er bilferien også oplagt, hvis du er nysgerrig og spontan. Det kan bare noget, som flyrejser slet ikke kan leve op til.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt stof.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *