penge

Fylder penge virkelig for meget i vores liv?

v43

At penge er hvad der får verden til at dreje rundt, har været et populært udtryk gennem mange år. Penge fylder mere og mere og er ofte grundlaget for mange af de problemer vi møder i vores hverdag. Enten det, eller også kan mange af de drømme vi har, opnås hvis bare man havde lidt flere penge.

Så at penge er et stort omdrejningspunkt i manges (hvis ikke alles) liv, er ikke nogen overdrivelse. Men er det virkelig så slemt at penge fylder så meget i vores liv? Er penge rent faktisk begyndt at fylde mere end hvad de har gjort i tidligere år?

Alle disse spændende spørgsmål og meget mere, kan du finde udforsket i nedenstående artikel.

Så nemt som aldrig før

En af de store ting der har gjort at penge fylder mere i dagens Danmark, er hvor let tilgængelige de er. Ligesom så meget andet, et penge blevet digitaliseret, og vi har nu hele vores kontos indhold lige ved hånden, i form af et ikke særligt iøjnefaldende plastikkort.

Hvor let det er at låne penge er også noget der bliver diskuteret en del. Det er nu muligt at låne uden om banken, så længe man ikke er et medlem af RKI. På Broges.dk kan du fx få et hurtigt overblik over de forskellige former for kvik- og sms-lån der ligger som frie muligheder for dig på nettet, og kun er få klik væk.

Er det farligt?

Diverse kviklån ligger frit tilgængeligt for dig på nettet, noget som nogen ville beskrive som værende mere en ulempe, end en fordel. Men er det farligt at det er så nemt at få nogle ekstra cifre ind på sin konto?

Der kan argumenteres for at det forøger risikoen for at tage en dum og spontan beslutning, der kan være risikofyldt for din økonomi på længere sigt. Over nettet er risikoen for at bliver snydt selvfølgelig også større end hvis du går ned i din lokale bank og tager et lån.

Til gengæld kommer kviklån også med en masse forskellige fordele, og der kan argumenteres for at disse veje mere end ulemperne. Kviklån giver dig mulighed for at opfylde dine drømme du måske render rundt og har, der blot kræver det lille ekstra økonomiske skub for at blive til virkelighed.

Så er du blot forsigtigt med hvilket kviklån du tager, og sørger du for at læse godt op på hvilke muligheder der er for dig, så du er sikker på at du vælge det rigtige, så kan de fleste risikoer mindskes til næsten ikkeeksisterende størrelse.

penge_pung

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt stof.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *