5g

Brug det dyre mobilnetværk, bare billigere

v43

Det er ingen hemmelighed at TDC, som nu også hedder YouSee, altid har haft og stadig har det bedste mobilnetværk. Det er heller ingen hemmelighed at TDC, eller YouSee, altid har været og stadig er det dyreste selskab at have mobilabonnement med. Om det er arrogance eller en marketingsstrategi som de fleste simpelthen ikke fatter, er uvis.

Faktum er, at TDC aldrig har bekymret sig om priskrige på mobilmarkedet. De holder simpelthen urokkeligt fast i deres dyre priser. Og det synes også at fungere for dem. TDC er her jo stadig, og er også stadig et af de helt store mobilselskaber. TDC har åbenbart en stor skare trofaste kunder, der har det fint med at betale lidt mere.

Men derfor behøver du ikke også gøre det. Du kan nemlig sagtens benytte dig af TDCs udmærkede mobilnet, uden at du behøver at betale TDCs opskruede priser.

Mange discount mobilselskaber bruger TDCs mobilnet.

Når det påstås at TDC ikke deltager i priskrigen, så er det faktisk en sandhed med modifikationer. TDC gør det nemlig alligevel. Bare på en lidt anden måde. I stedet for at slås om kunderne med de billigste tilbud, tilbyder TDC deres mobilnet overkapacitet til engros kunder. Mange af de billige mobilselskaber køber sig ind på TDCs mobilnet til billigere priser end TDC sælger til private kunder.

Indirekte, er det faktisk TDC der overhovedet gør mobilselskabernes priskrige mulig. Og disse priskrige afføder mange gode tilbud. For eksempel, fri data på mobilen.

Der er alligevel noget godt at sige om TDC

Når det er sagt, at du kan få TDCs netværk langt billigere end hos TDC så skal der også nævnes at TDC faktisk har en enestående kundeservice. Når du har brug for hjælp, er det sidste du gider, at høre halvdårlig musik i halvanden timer. De billige mobilselskaber skærer typisk ned på deres kundeservice. Kundeservice er nemlig dyr.

Hvis du alligevel aldrig har brug for hjælp til mobilen, er der heller ingen grund hvorfor du skal betale for en hurtig og kompetent kundeservice. Så giver det ikke megen mening at du skal betale ekstra.

Med gratis data kan du dele alt det du vil

Gratis data på mobilen er en fin sag. Før eller senere vil det nok blive normen. Men indtil videre, skal du lede efter de mobilaftaler der giver dig gratis data til billige penge. Er du fx til yoga, kan du dele alle dine yogatips med vennerne, så meget som du vil.

Ingen advarsel om dataforbrug, er det ikke herligt?

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *