parforhold

Skilsmisse overvejelser

v43

I dagens Danmark, er skilsmisse statistikken torn høj, i forhold til hvad det var førhen. I nogle forhold, er det dejligt, det er nemt, hurtigt og enkelt at blive skilt, mens andre forhold kan reddes. Hvis man som par ikke gør noget, for at redde sit forhold og ægteskab, ender det oftest galt. Uanset hvor længe man har været gift, samboende eller kærester, bør man værne om det man har. Det er ikke altid græsset er grønnere på den anden side. 

genskab kærligheden

Prøv at redde det du har 

Når tingene går i hårdknude, og man ikke kommunikere er det skaden sker. Dialog og kommunikation er de vigtigste redskaber man som menneske har. Det handler om, at man indbyrdes taler åbent og ærligt om følelser, de små ting i hverdagen der er anledning til et irritationsmoment, glæde og sorg. Hvis man ikke sammen med sin partner, kan snakke om tingene, ender det ofte med at man glider fra hinanden. Derefter kan krisen komme, for når man ikke kender sin partner, kommer man hurtigt til at være to mennesker der bor under samme tag, men som lever hver sit liv. Hvis dette lyder bekendt, kan man inden skilsmisse stadiet, få hjælp hos en parterapi roskilde

Parterapi kan redde forholdet og familien 

De færreste anvender en parterapeut, hvilket er ærgerligt. Hvis der er børn involveret i en skilsmisse, bør man som forældre sammen tage hånd om dem. En skilsmisse behøves ikke at ende fra kærlighed til had mellem forældrene. Det er ofte det der sker, men ofrene i det spil er udelukkende kun børnene. Derfor kan professionel hjælp være gavnligt for alle. 

Skilsmisse

Undgå skilsmisse 

Som ægtefolk, samboende eller kærestepar kan man i fællesskab undgå skilsmissen. Start forholdet lidt forfra. Begynd for eksempel på nogle fælles aktiviteter som dans, yoga, svømning eller fitness. Lav gerne øvelserne sammen, så I kommer til at have en dialog. Sørg for at have glæde imellem jer, ved at opleve forskellige ting sammen. Hvis der er nogle sårbare ting der skal snakkes om, så åben op for dem. På denne måde kan i forløse jer selv og hinanden. Som et par er der både gode og dårlige sider, men fokuser på de gode ting. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *