To magneter med en masse søm

Har du brug for en magnet? Ja, det har du. Læs mere her

v43

Du har måske ikke tænkt så meget på dit magnetforbrug. Det kan være, at du har nogle søde magneter fra ferier rundt om i verdenen hængende på køleskabet, der bliver brugt primært til at holde huskesedler, invitationer, og børnetegninger. Magneter er dog ikke bare magneter, og der er stor forskel på kvalitet, indhold, og den indvirkning de har og har haft på miljøet. 

Tegning af hesteskomagnet

Magneter til ethvert formål

Der er mange forskellige magneter til mange forskellige formål, og det er derfor vigtigt at du ved hvad du skal bruge dem til. Du kan læs mere her om magneter og få hjælp til at finde det ideelle udstyr til lige præcis din plan. 

Eksempelvis findes der rå-magneter, også kendt som industrimagneter, der bruges til erhverv. Den klassiske hestesko magnet er et godt eksempel på en velkendt erhvervsmagnet, og bruges primært til at gribe og holde objekter, men også mange andre formål.

Grunden til at hesteskomagneten er så effektiv, skyldes at den laves af det hårdføre materiale AlNiCo, der tillader produktet at fungere under høje arbejdstemperaturer. 

Måske har du hørt termet power- eller supermagnet før. Her er der tale om neodymium magneter, der er utrolig stærke. De kraftige neodymium magneter bruges også ofte i arbejdsverdenen, hvor de findes i glastavler, højtalere, skilte, smykker, motorer, lys-teknik, og meget andet! Du kan støde på dem overalt og de er de ideelle arbejdsmagneter.

Magneter med post-it.

Magneter findes overalt

Du kan finde magneter overalt og til alt. Dørmagneter der bruges til branddøre, almindelige døre, låger, og skabe, gummimagneter der bruges primært i vind-, olie- og gasindustrien, men også til reklameskilte på biltage og meget andet. 

Hvis du har et projekt, og har en idé om at magneter er noget du måske vil bruge, i håb om at undgå at bore, anbefales det at ringe eller opsøge eksperter inden for området, så du kan få hjælp og rådgivning, og de bedste magneter, der passer og opfylder dine ønsker. 

Magneter er nemlig også formidable til hjemmet, og ikke kun til køleskabet, men også til at spare nogle unødvendige huller i væggene og møbler. Derfor bør du overveje magneter næste gang, der skal bores.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *