boligindretning

Skab et individuelt hjem

v43

Flere og flere danskere designer deres eget hus og hjem. I højere og højere grad lever vi i den vestlige verden i et univers, som ikke er tilfældigt. Det er ikke tilfældigt på den måde, at et stigende antal af alle vores ejendele er nøje udvalgt i tråd og overensstemmelse med vores personlige referencer. Noget, man måske ikke altid husker på, er, hvor priviligeret det er at være én af dem, der har både tid og penge til vælge og vrage i boligindretningen. Så nyd det, når du kan vælge frit. 

spisebord

Design dit eget bord

De fleste danskere, som går meget op i stil og boligindretning, vil helt sikkert ikke spise ved et tilfældigt eller grimt spisebord. Det skal gerne være noget helt særligt for at agere stuens samlingspunkt for venner og familie eller skrivebord på kontoret. For overraskende mange mennesker betyder det nemlig helt vildt meget, hvordan tingene fremstår visuelt – og det kan ligeledes betyde meget, om materialerne virker solide og autentiske. Med bordbukke fra for eksempel https://plankebord.dk/bordbukke/ kan du for eksempel nemt og hurtigt skabe lige præcis det bord, du mangler i dit hjem eller specifikke rum. Der er mange fine bukke på markedet, og der findes således ben til alle mulige slags bordplader. Det hele skal jo passe sammen både praktisk og æstetisk. Med køb af individuelle bordben kan du tilpasse dem meget præcist. Du kan selv udvælge de former, farver og materialer, du ønsker. Du kan vælge størrelser og mål i cm. Der er mange muligheder både indenfor træ, forskellige træsorter og metal. Typisk vælges bordbukke som løsning, når det ønskes, at benene på bordet ikke er i fokus. Det er derfor, bordbukke oftest er meget neutrale størrelser i mere eller mindre helt neutrale farver. 

dekoration

Bordbukke i høj kvalitet

Når du er på jagt efter bordbukke, som både er billige og holdbare, kan det betale sig at foretage lidt research online inden købet. Der er nemlig et stort udvalg og mange typer af bukke til bordet på markedet – og det kan aldrig betale sig at investere i mindre god kvalitet. Ikke på den lange bane. Vælg bordbukke, som er smedet af eksperter, og træsorter, som er nøje udvalgt. Rådfør dig med eksperter i borde og bordben, hvis du er i tvivl om, hvilke du skal vælge. Det kan være, at du er usikker på, hvilke og hvor mange bukke, der er nødvendigt til at bære din bordplade. Nogle borde eller bordplader har nemlig behov for en bordbuk i hver ende. Andre plader kan indgå i en løsning, hvor der anvendes kun én bordbuk, hvilket giver et helt og aldeles anderledes look til møblet. Dette kan lade sig gøre med de bordbukke, der er designet som et slags kryds, og har lettere ved at stå på egen hånd. Dette er populært hos flere anerkendte møbeldesignere, og det er ret fedt, at du derhjemme kan efterligne trenden. Blot er det bare meget billigere – og sjovere – at skabe møblet på egen hånd, og at gøre det selv sammen med venner og familie. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *