Hyggelig stue

Hvad boligindretning siger om samfundet

v43

Der er ingen tvivl om at man kan sige rigtig meget om et samfund ved at kigge nærmere på hvordan beboerne i samfundet indretter deres hjem. For hvis man indretter sig hjem med en stor grad af dekadence vil det formentligt være et udtryk for, at man lever i et samfund, der er kendetegnet af overflod. Et eksempel på, at man lever i et samfund, hvor man har mange penge og generelt ikke mangler noget er, at man har et eller flere vitrineskabe. Klik her hvis du vil blive klogere på hvad du bør købe til boligen for at være med på moden. En af de ting, som man de seneste årtier har kunne købe i de fleste boligforretninger er vitrineskabe. Det er et skab, der ligner et helt almindeligt skab, men dog har en stor forskel. Forskellen er generelt, at der er glas i. Det betyder, at sådan et skab i mange tilfælde bliver brugt til at vise hvad man har. Ved at have et eller flere vitrineskabe i køkken og stue kan man vise hvor flotte glas, kopper og tallerkener man har. 

Sofa med puder

En praktisk tilgang til et hjem

Noget af det som i høj grad kendetegner vores samfund her i landet er, at det er praktisk. Det er en ting man generelt kan sige om mange af vores genstande her i landet. Vi tænker i højere grad over, at ting skal være praktiske end de skal være pæne. Det er klart, at der også kan findes mange undtagelser for dette. Dog vil man ofte se i et hjem, at der er ting, som gør det smartere at bo i et hjem. 

En af de ting som mange har er for eksempel en støvsuger der er lige til at tage ned fra væggen. Det er med til at gøre, at man ikke behøver at bekymre sig om, at man skal finde den frem fra skabet. Det betyder dog også, at man skal have en støvsuger, som man gider kigge på. For hvis man har denne type støvsuger vil den konstant være at se. Den samme tendens kan også ses når det kommer til billeder der hænger på væggen. For selvfølgelig skal de være flotte, men de skal også være nemme at støve af. Så igen kommer det praktiske element med. Mange vælger også at have meget få nipsting stående rundt omkring. For jo flere nipsting man har, jo flere nipsting skal man også rengøre og støve af efter. Derfor er det langt mere praktisk at have få ting fremme, der udelukkende har til formål at pynte. Ved at have få pyntegenstande er man med til at gøre, at det er nemt at gøre rent. Af den grund er der også mange, der har trægulve frem for gulvtæpper.

Spisebord

1 kommentar til “Hvad boligindretning siger om samfundet”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *