Skrivemaskine

Skriv tekst og udgiv det online

v43

Er du god til at skrive er der ingen grund til, at andre ikke skal se det. Mange går rundt og skriver ofte forskellige ting. Det kan både være digte, noveller romaner og små vitser. Uanset hvad du læser kan det sagtens være, at det er noget, som folk er interesserede i. Det kan være, at du går rundt og venter på, at du skal blive opdaget. Det er der ingen grund til da du allerede har opdaget dig selv. Der er ingen grund til, at du går rundt og venter på, at et forlag kontakter dig for at sige til dig, at de er interesserede i, at du skriver en bog hos dem. Du kan nemlig blot skrive denne bog selv. Klik her og find ud af hvordan du kan tjene penge på en online bog du selv udgiver. Du kan også på den måde finde ud af andre måder at tjene penge på online, som er smarte og som du kan gøre hjemmefra. 

Skriver noter

Når du udgiver e-bog bestemmer du selv

Der er naturligvis både fordele og ulemper ved selv at udgive en e-bog online. Når du udgiver en almindelig bog ved et forlag vil der også altid være både fordele og ulemper. En ting du skal være opmærksom på er, at du skal være god til at finde folk, der kunne være interesserede i at læse din bog. Dem skal du forsøge at kontakte på en diskret måde så de har mulighed for at købe din bog. Det vil i høj grad handle om online marketing. Det er derfor et område du skal sætte dig godt ind i. Sørger du for at sætte dig godt ind i dette vil du have det bedst og du vil have størst mulighed for at blive set af andre. 

Derudover er det også vigtigt, at du selv finder på designet af det grafiske look. For det er klart, at din bog skal kunne appellere til netop de læsere. Det er ikke nok at have en helt almindelig bog med noget tekst. Der skal også tænkes på font og på andre lignende ting. Alt dette er op til dig. Det er dog både en fordel og en ulempe. For det er også det, der gør, at du helt selv kan bestemme. Der er ingen der siger hvad du skal og ikke skal. Har du mange holdninger til alting er det en dejlig ting for dig. 

Forfatter

Start ud med en blog

Hvis du starter med at skrive og er interesseret i om folk kan lide det du skriver kan du starte ud med en blog. På den måde kan du se om folk de kan lide det du læser. Hvis du hurtigt får mange følgere bliver det tydeligt, at der er andre, der kan lide hvad du skriver. Det kan du se som en stor fordel da du så kan fortsætte. Når du har oparbejdet en del følgere kan du så udgive en bog. For så er du sikker på, at dem der kan lide at læse det du skriver også vil købe din bog da de så godt kan lide dig. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *