Indflytning i bolig

Sådan gør din nye bolig til et hjem

v43

Hvis du har købt nyt hus eller lejlighed, så kan du godt forberede dig på at det vil tage lidt tid at falde ordentligt til. Selv når alle flyttekasserne er en saga blot, så er der jo stadig tale om fuldstændig nye omgivelser – og dette går ud over hyggen. Der findes dog et par enkle trin til næsten øjeblikkeligt at føle dig mere hjemme i din nye bolig, og lynhurtigt forvandle den til et dejligt hjem.

Kunst på væggene

Der findes ikke meget, der som fuldstændigt bare vægge kan skrige uhygge. Sørg derfor så hurtigt som muligt at få din yndlingskunst på væggene; og selvom det måske ikke bliver til et kæmpe oliemaleri, så findes der også en masse superflotte plakater man i stedet kan komme i en flot ramme til væggene.

Bolig og hjem

Barndomsminder

Barndomsminder er nok en af de ting, der bidrager mest til at få os til at føle os hjemme. Sørg derfor for at disse er at finde i dit nye hjem. Det behøver selvfølgelig ikke blot være barndomsfotos, men ethvert objekt der har en sentimental værdi, såsom farmors klaver, Bornholmeruret eller noget helt tredje.

Kæledyr

Vi danskere elsker vores kæledyr, og dette skyldes selvfølgelig at de også elsker os. Overvej derfor at anskaffe dig et kæledyr til din nye bolig. Dit hjem vil nemlig blive fyldt med liv, kærlighed og en hjemlig følelse hurtigere end du kan sige dyreinternat.

Bløde omgivelser

Der er ikke meget der hygger mere end bløde omgivelser. Det vil derfor være helt perfekt at investere lidt penge i sofapuder, uldplaids og bløde tæpper. Ved at indføre disse bløde elementer, så vil din bolig skrige hjem i løbet af ingen tid.

Nybyggeri og bolig

Grønt er godt for øjet

På samme måde som kunst, kæledyr og sofapuder, så vil nogle smukke planter være en ren fryd for øjet. Og ikke nok med det; planter er samtidigt også med til at få os i godt humør og slappe af.

Invester i ordentlig belysning

Dårlig belysning er lig med et hjem, der ikke føles helt som det skal. Prioriter derfor dine lys og lamper højt. Vælg nogle smukke lamper til din nye hybel, der ikke blot vil lyse dit hjem op, men samtidigt også gøre det rigtigt smukt. Selv hvis du oven på din flytning ikke har midlerne til ny belysning, så bør du måske overveje at tage et mindre lån til at klare problemet.

Gør dit badeværelse til en oase

Sidst men ikke mindst vil lækre badeprodukter, bademåtter, bruseforhæng og stearinlys gøre dit nye badeværelse til husets fortrukne oase. En oase man kan stresse af i efter huset endelig er blevet rigtig hyggeligt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *